• SUZANNE HOEKEN

Suzanne Hoeken vertelt hoe het haar vergaat terwijl zij een eigen bedrijf(je) opzet. Wat komt ze tegen op het zakelijke pad, welke obstakels moet ze overwinnen en welke successen kan ze boeken. Suzanne is creatief met kleding.

Hebbes!

ARTIKEL DELEN OP SOCIALE MEDIA
COLUMNIST: SUZANNE HOEKEN

Altijd op zoek naar stoffen, frutsels, linten, studs en andere spullen die kan gebruiken voor mijn kledinglijn. Door de wirwar van ideeën die ik schets in mijn hoofd of schetsboek, begint mijn zoektocht soms online op verschillende sites.

Zo ook afgelopen week! Op een mooie zaterdagmorgen, mijn man moest werken, had ik het rijk alleen. Ik zette mijn laptop op schoot en begon te struinen op internet. Advertenties openen en foto's bekijken. Heel erg leuk maar kost wel enorm veel tijd. Daarom probeer ik voor mezelf de juiste sites eruit te filteren. Na mijn tweede kop koffie viel mijn oog op een advertentie met als kop: op leer gedrukte indianenhoofden. Ik ben gek op indianenstijlen, Native American Style.

Ik vroeg in mijn mailtje naar de aanbieder waar de stukken bedrukt leer vandaan kwamen, en welk bedrag hij in gedachten had voor allebei de stukken. Toen kreeg ik een bericht terug waar ik heel blij en hebberig van werd:

Beste Suzanne, de Indianenhoofden zijn in de dertiger jaren van de vorige eeuw door mijn schoonvader na een lange reis door de Verenigde Staten mee naar huis gebracht.

Van oorsprong waren het jurkjes, maar de familie had alleen maar jongens. Dat is de reden dat men de hoofden uitgeknipt en ingelijst heeft. Ze hebben dus de respectabele leeftijd van bijna honderd jaar.

Ik hoop dat je er veel plezier aan beleefd al ben ik wel erg benieuwd wat je er mee gaat doen.

Vrg Wim...

Nou beste Wim, ze zullen binnenkort pronken op een Original SUUS.

VOLG ROERMONDENAAR.NL
WIE WOONDE WAAR IN ROERMOND 1937
TAALGEBRUIK EN CULTUUR IN ROERMOND

Lotte onderzoekt het taalgebruik in Roermond. Ze kijkt daarbij naar verschillende talen en hoe deze door de vele verschillende inwoners van Roermond gebruikt worden in het dagelijkse leven.

Lees verder

TELEFOONGIDS VAN ROERMOND UIT 1906