• MAR EN MOON

Mar en Moon zijn twee buurvrouwen die geen tijd hebben om bij elkaar over de vloer te komen. Ze nemen wel de tijd om te mailen over van alles en nog wat.

Roermond, 3 april 2016

ARTIKEL DELEN OP SOCIALE MEDIA

Hoi Mar,

Onze fanatieke lezers zullen wel hebben opgemerkt dat de Mar en-Moon-correspondentie-trein is gestopt. Hij haperde al een beetje maar nu zijn de kolen op en de stoom is afgeblazen. Letterlijk en figuurlijk.

Omdat ik bang ben in herhaling te vervallen of dat mijn verhalen of beschouwingen niet meer erg interessant zullen zijn, stop ik met de briefwisseling. Ik heb het een jaar lang wekelijks gedaan en nu is het tijd voor wat anders.

Wat dat is, weet ik niet, voorlopig ben ik herstellend van een verwaarloosde longontsteking en een pittig griepvirus. Maar wie weet, zijn jullie nog niet van mij af, maar ik beloof niks. Mar, bedankt voor je openhartigheid, eerlijkheid en je directe mening. Ik denk dat we wel iets van elkaar hebben mogen leren. Ga jij vooral door, want jij bent de grote, sterke locomotief van De Roermondenaar. Bedankt en veel succes.

Groeten
Moon

VOLG ROERMONDENAAR.NL
WIE WOONDE WAAR IN ROERMOND 1937
TAALGEBRUIK EN CULTUUR IN ROERMOND

Lotte onderzoekt het taalgebruik in Roermond. Ze kijkt daarbij naar verschillende talen en hoe deze door de vele verschillende inwoners van Roermond gebruikt worden in het dagelijkse leven.

Lees verder

TELEFOONGIDS VAN ROERMOND UIT 1906